Menu
0 Opmerkingen

Private lease & Bitcoins

Wegenbelastingberekenen3Private lease

Een andere manier waar menigeen onder ons veel geld mee kan besparen is het fenomeen private lease. Private lease is nog niet zo heel lang bekend en komt natuurlijk voort uit de zakelijke branche. Daar waren ze er al snel bij om medewerkers een auto te verstrekken zodat zij in stijl bij al hun afspraken aan konden komen. Inmiddels kun je ook als particulier van private lease gebruik maken. En dat zouden meer mensen moeten doen!

Wanneer jij namelijk meer dan 10.000 kilometer in het jaar rijdt, kan het namelijk erg gunstig voor je zijn! Wij weten uit ervaring dat er ook veel mensen zijn die zoveel en ver rijden. En wanneer je zoveel rijdt, heb je ook vaker problemen met je auto. Er moet sneller wat vervangen of gerepareerd worden. Dan is het natuurlijk niet prettig om zelf voor de kosten op te draaien. Met private lease heb je geen omkijken naar deze kosten. Je brengt de auto naar de garage, zij repareren deze en jij hoeft hem alleen maar op te halen. Bij het vertrekken hoef je niet af te rekenen. En wij weten allemaal dat deze kosten onverwacht hoog kunnen oplopen!

De kosten voor reparatie zitten dus bij private lease inbegrepen. Ook de kosten voor verzekering en wegenbelasting hoef jij niet meer af te rekenen. Het grote voordeel van private lease zijn de maandelijkse kosten. Je weet wat je iedere maand kwijt bent en je komt niet voor onvoorziene kosten te staan.

Daarnaast kun je bij private lease natuurlijk een abonnement afsluiten dat bij jou past. Wanneer je geen grote auto hoeft te rijden, dan zoek je een kleinere uit. Let er wel goed op dat je veel kilometers maakt. Er zijn veel sites te vinden die jou kunnen helpen met een goede rekensom. Betaal nooit teveel! Private lease kan erg gunstig zijn, maar wel wanneer je veel rijdt.

Bitcoins

Waar we het volgende week over willen hebben, zijn bitcoins. Deze razend populaire munt is de hele wereld aan het veroveren en er zijn veel mensen die zich hierin hebben verdiept. Natuurlijk is er ook iemand van onze redactie de wereld van de bitcoins ingedoken. Hij heeft veel geleerd en wil deze kennis maar al te graag met jullie delen. Want er zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in bitcoins, maar waar moet je beginnen?

Volgende week geven wij meer informatie over de bitcoin. Daarnaast vertellen we iets over de geschiedenis van deze munt, welke munten er vergelijkbaar zijn en hoelang deze munt zal blijven functioneren.

Lees over systeemcamera’s en verdere tips!